Smadar LeviTalousjohtaja
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage toimii eri tavalla, ja minusta on ihanan haastavaa ajatella laatikon ulkopuolelta, päivittäin. End of quote.
Rahoitustoimihenkilönä Smadarilla on yli 15 vuoden kokemus tehokkaiden rahoitus- ja tilinpitotoimien perustamisessa ja toteutuksessa erilaisissa ympäristöissä, kuten teknologia-, teollisuus- ja omistajayrityksissä.

Viimeksi Smadar toimi globaalien digitaalisten mainontaratkaisujen tarjoajan, MediaMindin, varapääjohtajana. missä hän johti 40 työläisen joukkoa maailmanlaajuisesti 12 konttorissa, toimi avainasemassa MediaMindin onnistuneeseen fuusioon DG FastChannel'in kanssa ja johti yrityksen listautumista Nasdaqissa.

Smadar myötävaikutti johtavien laskentayhtiöiden Ernst & Young ja myös Arthur Andersen ohjeistukseen ja ammattitaitoon neljännesvuosittaisen ja vuosittaisen talousrapostoinnin läpikäymiseen ja auditointiin ja strategian suunnitteluun potentiaalisten riskien löytämiseksi. Hän myöskin tuotti säännöllisen konsultaation laskenta ja vero asiohin.

Smadarilla on B.A. tutkinto laskennassa ja MBA tutkinto taloudessa ja laskennassa. Vapaa-aikanaan Smadar viettää aikaa miehensä ja kaksostensa kanssa. Kokeneena sukeltajana Smadar on sukeltanut monissa maailman suurimpien vedenalaisten riuttojen ympäristöissä.