€99‎
Vain€69‎
Hämmästytä itsesi
Ota selvää etnisestä alkuperästäsi ja löydä uusia sukulaisia yksinkertaisen DNA-testimme avulla.
€99‎
Vain€69‎
ERIKOISTARJOUS
Säästä 30%
Päättyy 31. Heinäkuu
Tiukimmat tekniset standardit kohtaavat markkinoiden edullisimman hinnan.
DNA paljastaa ainutlaatuisen perimäsi - ne etniset ryhmät ja maantieteelliset alueet, joista olet peräisin.
Löydä jaetun DNAn avulla uusia sukulaisia, joita et ole tiennyt olevan olemassa.
Elämää muuttavat löydöt ovat muutaman yksinkertaisen vaiheen päässä
Löytämistä odottaa uniikki etninen rakenteesi lukittuna DNAsi sisään, esivanhempiesi historia sekä läheisten ja kaukaisten sukulaisten verkosto. Nopea pyyhkäisy poskesi sisäpuolelta ja testi ratkaisee etnisen alkuperäsi sekä löytää sukulaisiasi.
1. Tilaa DNA-pakkauksesi verkosta
2. Lähetä takaisin näytteesi
3. DNAsi analysoidaan laboratoriossamme Katso video DNA-labrasta
4. Tarkastele tuloksiasi verkossa 3-4 viikon kuluttua
Paljasta etninen alkuperäsi
Löydä paikat, joita esivanhempasi kutsuivat kodikseen.
Saat erittelyn siitä, mistä globaaleista väestöistä DNAsi koostuu. Voit löytää juuriasi odottamattomista paikoista.
Ota yhteyttä juuri löytyneeseen sukuusi
Me etsimme henkilöitä, joiden DNA sopii omaasi: sukulaisiasi. Voit ottaa yhteyttä sukulaisiisi saadaksesi lisätietoa suvustasi ja löytääksesi yhteisiä esivanhempia.

Joko olet teettänyt DNA-testin? Lataa olemassa olevat DNA-tulokset.

MyHeritagella on maailman laajin kansainvälinen sukupuiden verkosto. Ota kaikki hyöty DNA-testistäsi rakentamalla sukupuusi ja tutkimalla uusia sukuyhteyksiä edistyksellisillä tutkimustyökaluillamme.
Yksityisyytesi on turvataan
Yksityisyytesi on erittäin tärkeä.
Olemme satsanneet merkittävästi tilisi ja henkilökohtaisten tietojesi turvaamiseen suojaamalla ne monitasoisella salauksella. Kaikki testaukset toteutetaan Yhdysvalloissa, maailman johtavassa CLIA-sertifioidussa, CAP-hyväksytyssä laboratoriossamme.
MyHeritage DNA kuvaus
Kuinka DNA-näyte otetaan?
DNA-näytteesi ottaminen edellyttää vain yksinkertaista posken sisäpinnan pyhhkäisemistä ja vie aikaa korkeintaan pari minuuttia. Saat yksityiskohtaiset ohjeet DNA-testipakkauksen mukana. Voit myös katsoa videomme prosessista.
Millainen näyte minun pitää toimittaa?
MyHeritage DNA-testipakkaus on yksinkertainen eikä edellytä verinäytettä tai sylkemistä. Näytteen ottamiseksi, pyyhitään näytepuikolla posken sisäpintaa noin 45 sekuntia, ja varmistetaan sama toisella näytepuikolla. Näytepuikot sijoitetaan sitten näyteputkiin ja postitetaan DNA-laboratorioomme analysointia varten. Tulokset näytetään sinulle turvallisella MyHeritage verkkosivustolla.
Mitä sellaista tietoa saan DNA-testistä, jota en muuten voisi tietää?
MyHeritage DNAn avulla voit löytää sukulaisia joista sinulla ei aikaisemmin ollut tietoa ja jotka jakavat kanssasi yhteisiltä esivanhemmiltanne perittyjä DNA segmenttejä. Saat selville esivanhempiesi etnisen ja maantieteellisen alkuperän — mikä saattaa sisältää joitakin yllätyksiä.
Mitkä ovat hyödyt muiden sukuun kuuluvien testaamisesta?
Kukin sukusi jäsen kantaa uniikkeja DNAn osasia, jotka yhdessä voivat avata sukusi tarinaa. Toisen tai kummankin vanhemman testaaminen tekee mahdolliseksi lisätietojen saamisen omista DNA-osumistasi. Sinun on esim. mahdollista saada selville, ovatko osumasi isän vai äidin puolelta. Voit myös löytää enemmän sukulaisia, kun 100% DNAsta on testattu (50%:n sijasta). Sisarusten, serkkujen ja muiden sukulaisten testaaminen on myös hyvin hyödyllistä sukulaisten suuremman määrän löytämiseksi ja lisätiedon saamiseksi omista osumistasi. Koska geneettinen perimä on satunnaista saattavat sisaruksesi saada omastasi poikkeavia etnisyystuloksia. On hauskaa ja jännittävää verrata tuloksianne.
Entä, jos olen jo teettänyt DNA testin? Tarjoaako MyHeritage-testi uutta tietoa?
Kyllä. DNAsi testauttamisella MyHeritagen kautta, vaikka sinulla olisi jo aikaisempi testi, saat merkittäviä etuja. Sinun on mahdollista saada enemmän osumia käyttäjiltä, jotka myös ovat testauttaneet MyHeritagessa tai käyttäjiltä, jotka ovat testauttaneet muualla, mutta ladanneet tuloksensa MyHeritageen. Sen ansiosta, että MyHeritage on saatavilla yli 40 kielellä ja ympäri maailmaa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada osumia muissa maissa asuvien sukulaisten kanssa. Saat MyHeritagessa myös kattavan etnisen analyysin, joka voi paljastaa uusia tietoja.
Kuinka kauan tulosten saaminen kestää?
Tulosten valmistuminen, siitä kun näyte saapuu laboratorioomme kestää 3-4 viikkoa. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun tuloksesi ovat saatavilla ja näet tuloksen netissä.
Mikä on yhteys DNAn ja sukupuiden välillä?
DNA ja sukupuu täydentävät toisiaan. DNAta voidaan käyttää vahvistamaan tai kumoamaan dokumentoituja sukupuuyhteyksiä. Esimerkiksi, jos on olemassa toinen saman sukuniminen henkilö tai sukupuun omistaja, johon sinulla on Smart Match™ osuma, voitte molemmat teettää MyHeritage DNA-testin selvittääksenne, oletteko todella sukua. Kääntäen, sukupuut ovat korvaamattomia DNA-osumien sukulaisuussuhdepolkujen ymmärtämiseksi. Sukupuun luomista suositellaan kaikille, jotka teettävät DNA testin, jotta sen tuloksesta saadaan suurin mahdollinen hyöty. MyHeritage tarjoaa erinomaiset työkalut sukupuun luomiseen ja 8 miljardia historiallista tietoa, mikä tekee siitä hauskaa ja puusta helposti laajennettavan.
Kuinka analysoitte ja prosessoitte DNA-näytteeni?
MyHeritage DNA-testi on mikrosirupohjainen autosomaali DNA-testaus. Testin tuloksena saadaan raakadata, joka auttaa määrittelemään DNA-osumasi ja etnisyyden sekä isä- että äitilinjasta.