Vain$69‎
$79‎
Hämmästytä itsesi
Tee DNA-testi, ota selvää, mihin etniseen ryhmään kuulut ja löydä testin avulla uusia sukulaisia.
Vain$69‎
$79‎
Tiukimmat tekniset standardit kohtaavat markkinoiden edullisimman hinnan.
DNA paljastaa ainutlaatuisen perimäsi - etniset ryhmät ja maantieteelliset alueet, joilta olet peräisin.
Löydä jaetun DNAn avulla uusia sukulaisia, joita et ole tiennyt olevan olemassa.

Menneiden 16 vuoden aikana, MyHeritage on auttanut miljoonia ihmisiä löytämään uusia sukulaisia ja etnisen ryhmänsä.

Mistäpäin maailmaa sukusi on kotoisin?

Seudut, joita esivanhempasi kutsuivat kodikseen, on koodattu DNAhasi. Historiallisesti etniset ryhmät tulevat samoilta maantieteellisiltä alueilta ja ovat muodostuneet paikallisesta geenivalikoimasta. Analysoimme DNAsi ja päättelemme, mikä osuus on mistäkin 42 tuetusta etnisyydestämme — mikä on suurempi määrä kuin millään muulla johtavista DNA-palvelujen tarjoajista. Lue lisää

Keitä tulet löytämään?

Etsimme ihmisiä, joiden DNA täsmää omaasi: olette sukulaisia. DNA-mätsäystekniikkamme paljastaa sen prosenttiosuuden, jonka jaat osumiesi kanssa ja näyttää kuinka läheisiä sukulaisia olette. Voit ottaa yhteyttä juuri löydettyihin sukulaisiisi kuullaksesi lisää suvustasi ja löytääksesi yhteisiä esivanhempia.Lue lisää

FAQ

 • Mitä sellaista tietoa saan DNA-testistä, jota en muuten voisi tietää?
  MyHeritage DNAn avulla voit löytää sukulaisia joista sinulla ei aikaisemmin ollut tietoa ja jotka jakavat kanssasi yhteisiltä esivanhemmiltanne perittyjä DNA segmenttejä. Saat selville esivanhempiesi etnisen ja maantieteellisen alkuperän — mikä saattaa sisältää joitakin yllätyksiä.
 • Mitkä ovat hyödyt muiden sukuun kuuluvien testaamisesta?
  Suosittelemme muidenkin perheenjäsenten testaamista. Kukin perheenjäsen kantaa uniikkeja DNAn osasia, jotka yhdessä voivat avata sukusi tarinaa. Toisen tai kummankin vanhemman testaaminen tekee mahdolliseksi lisätietojen saamisen omista DNA-osumistasi. Sinun on esim. mahdollista saada selville, ovatko osumasi isän vai äidin puolelta. Vanhempien, sisarusten, serkkujen ja muiden sukulaisten testaaminen on myös hyödyllistä sukulaisten suuremman määrän löytämiseksi ja lisätiedon saamiseksi omista osumistasi. Geneettisen perimän luonteen vuoksi saattavat sisaruksesi saada omastasi poikkeavia etnisyystuloksia. Tulosten vertaaminen voi auttaa saamaan lisätietoa.
 • Entä, jos olen jo teettänyt DNA-testin? Mitä MyHeritage-testillä on tarjottavana minulle?
  MyHeritagen DNA-testi auttaa sinua saamaan ainutlaatuisia osumia käyttäjiin, jotka ovat testauttaneet vain MyHeritagessa samoin kuin käyttäjiin, jotka ovat ladanneet muiden palveluntarjoajien tulokset sinne. Sen ansiosta, että MyHeritagella on laaja kansainvälinen saatavuus yli 40 kielellä, sinulla on suurempi mahdollisuus saada osumia muissa maissa asuvien sukulaisten kanssa. Saat MyHeritagessa myös kattavan etnisen analyysin, jonka perustana on mahdollisten etnisten ryhmien suurin joukko alalla.
 • Voinko antaa MyHeritage DNAn lahjana?
  Kyllä! Nettitilauksen voit vastaanottaa joko itse tai merkitä vastaanottajan postiosoitteen ja me toimitamme DNA-pakkauksen heille suoraan. Kun he ovat vastaanottaneet ostamasi DNA-pakkauksen, heitä pyydetään avaamaan ilmainen MyHeritage tili ellei heillä ole jo sellaista, ja aktivoimaan heidän uuden pakkauksensa.
  Siitä hetkestä alkaen, kun he aktivoivat pakkauksensa, heille lähetetään ajankohtaisia sähköposteja heidän näyttensä kulusta ja tietysti itse tulokset, kun ne valmistuvat.
 • Millainen näyte minun pitää toimittaa?
  MyHeritage DNA-testipakkaus on yksinkertainen eikä edellytä verinäytettä tai sylkemistä. Näytteen ottamiseksi, pyyhitään näytepuikolla posken sisäpintaa noin 45 sekuntia, ja varmistetaan sama toisella näytepuikolla. Näytepuikot sijoitetaan sitten näyteputkiin ja postitetaan DNA-laboratorioomme analysointia varten. Tulokset näytetään sinulle turvallisella MyHeritage verkkosivustolla.
 • Kuinka kauan tulosten saaminen kestää?
  Tulosten valmistuminen, siitä kun näyte saapuu laboratorioomme kestää 3-4 viikkoa. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun tuloksesi ovat saatavilla ja näet tuloksen netissä.
 • Kuinka analysoitte ja prosessoitte DNA-näytteeni?
  MyHeritage DNA on mikrosirupohjainen autosomaali DNA-testi. Testin tuloksena saadaan raakadata, joka auttaa määrittelemään DNA-osumasi ja etniset ryhmät sekä isä- että äitilinjasta.
 • Mikä on yhteys DNAn ja sukupuiden välillä?
  DNA ja sukupuu täydentävät toisiaan. DNAta voidaan käyttää vahvistamaan tai kumoamaan dokumentoituja sukupuuyhteyksiä. Esimerkiksi, kun toinen henkilö jakaa sukunimesi tai sinulla on Smart Match™-osuma toisen sukupuun omistajaan, voitte molemmat teettää MyHeritage DNA-testin selvittääksenne, oletteko todella sukua. Sukupuut ovat korvaamattomia DNA-osumien sukulaisuussuhdepolkujen ymmärtämiseksi. Suosittelemme, että jokainen DNA-testin teettäjä rakentaa sukupuunsa. Näin DNA-tuloksista saadaan suurin mahdollinen hyöty. MyHeritage tarjoaa erinomaiset työkalut sukupuun rakentamiseen ml. 9,6 miljardia historiallista tietoa, mikä tekee siitä hauskaa ja puun kasvattamisesta helppoa.