Gilad JaphetPerustaja ja toimitusjohtaja
background
Previous page Next page
Beginning of quote:En rakenna MyHeritagea vain menestyvänä yrityksenä, vaan myös yrityksenä, joka saa aikaan hyviä asioita maailmassa. End of quote.
MyHeritage on teknologia-alan veteraanin ja kokeneen sukututkijan, Gilad Japhetin keksintö. Hänen yritteliäs visionsa ja perhehistoriaa kohtaan tuntemansa intohimo ovat kasvattaneet MyHeritagen startup-yrityksestä maailman johtavaksi kuluttajaverkkoyritykseksi, jolla on kymmeniä miljoonia käyttäjiä kaikkialla maailmassa.

Ennen MyHeritagen rahoittamista Gilad toimi Symantecin ja BRM Technologies:n johtoryhmissä, joissa hänen roolinsa tuotehallinnon päällikkönä ja virusten torjunnan tutkimusyksikön johtajana olivat avainasemissa näiden yritysten menestykseen.

Viimeksi kuluneiden vuosikymmenten kuluessa Gilad on ollut liikkeelle paneva voima missiossamme tehdä palkittujen tuotteiden avulla sukuhistoriasta helppoa ja jokaiselle saavutettavaa. Hän on johtanut MyHeritagea huomattavien kauppojen halki ja muodostanut kumppanuussuhteita muiden alan yritysten kanssa.

Lisäkai Gilad käyttää aikaansa erilaisiin pro bono -aloitteisiin käyttäen MyHeritagessa rakentamiaan teknologioita ja verkostoa yhteisen hyvän puolesta. Giladin saavutukset ovat lukuisia - hän on kertonut varastettujen tavaroiden ja taideteosten perijöille mahdollisuudesta lunastaa takaisin perheensä omaisuutta, hän on ollut henkilökohtaisesti mukana ratkaisemassa sukututkimuksellisia arvoituksia ja saattamassa perheenjäseniä yhteen. Tällaisten toimien ansiosta hän on ansainnut itselleen sukututkimuspiireissä lempinimen “Sherlock Holmes”.

Gilad on ylpeä kolmen lapsen isä, joka rakastaa seikkailuja, ja hän on johtanut monia patikkaretkiä vähemmän tallatuilla poluilla. Mitä ikinä teetkin, älä koskaan haasta häntä shakkipeliin.