Ran MichnowskiToiminnan varajohtaja
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Kaikki yrityksen toiminta lepää järjestelmien varassa, joista minä olen vastuussa, ja se motivoi minua. Minusta on mahtavaa, että miljoonat käyttäjämme pitävät sujuvaa toimintaa itsestään selvänä. End of quote.
Ran on vastuussa kehitystoimista, tietojenkäsittelystä, liiketoimintatiedon hallinta ja analyysi- sekä käännösosastoista, joissa hän toteuttaa tehokkaita työskentelytapoja yhdessä tinkimättömän korkeiden laatuvaatimusten kanssa.

Hän hankki monia MyHeritageen tuomiaan taitoja Elbit Systemsin (NASDAQ: ESLT) integraatiojohtajana. Elbit Systems on johtava puolustuselektroniikkavalmistaja. Sen jälkeen, ClearForestin ryhmänjohtajana, hän johti yrityksen luonnollisen kielen käsittelyn tuotteiden integrointia alan johtavien yritysten, kuten Dow Chemical Company ja Bloomberg, järjestelmiin.

Ranilla on luonnontieteiden kandidaatin tutkinto tietojärjestelmien suunnittelusta Israelin teknillisestä korkeakoulusta, Technionista. Vapaa-aikanaan Ran harrastaa geokätköilyä kolmen poikansa kanssa.