Yakir LasryAsiakassuhteiden varapääjohtaja
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Rakastan intohimoisia asiakkaita. Parhaita lähettiläitämme ovat sellaiset ihmiset, jotka olivat turhautuneita ennen kuin autoimme heitä niin paljon, että heistä tuli suurimpia kannattajiamme. End of quote.
Yakir hallitsee kaikkia MyHeritagen asiakkaisiin kohdistuvia toimia, joihin kuuluvat myynti ja asiakastuki.

Vahvan myyntitaustansa lisäksi Yakir tuo MyHeriagelle kekseliäisyyttä karttamalla “alan standardeja” ja suosimalla niiden sijaan järjestelmien uudistamista tarjotakseen asiakkaille parhaan elämyksen.

Hän aloitti myyntiuransa Memo Globalissa edeten nopeasti uusien markkinoiden ja metodien testaamiseen ja tutkimukseen ja päätyen lopulta johtamaan puhelinpalvelukeskuksen luontia uuden tuotteen markkinointia varten.

Vuonna 2010 Yakir tuli MyHeritagelle ja rakensi yksin yrityksen puhelinpalvelukeskuksen. Hänen erinomainen suorituksensa johti ylennykseen asiakastukiosaston johtoon, jossa hän paransi huomattavasti asiakastyytyväisyyttä ja kehitti asiakaskokemuksen optimointiin tarvittavia prosesseja ja materiaaleja. Yakirin ponnistelujen ansiosta MyHeritagella on loistava maine miljoonien tyytyväisten käyttäjien kasvavassa joukossa.

Yakirilla on tradenomin tutkinto ja oikeustieteiden perustutkinto Interdisciplinary Center Herzliyasta, ja vapaa-aikanaan hän viihtyy jääkiekkokaukalossa, nyrkkeilykehässä tai MyHeritagen jalkapallojoukkueen tähtipelaajana tai peräti harrastamassa BASE-hyppäämistä.