Neta Langer LevitanHenkilöstöpäällikkö
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Poikkeuksellisen lahjakkaat työntekijämme, vaikuttavat tuotteemme, huipputeknologiamme ja ihmisläheinen kulttuurimme tekevät MyHeritagesta niin upean työpaikan. Olen erittäin ylpeä saadessani olla osa sitä. End of quote.
Neta, Chief People Officer, valvoo kaikkia MyHeritagen henkilöstöhallinnon osa-alueita keskittyen kyvykkyyksien kehittämiseen, yrityskulttuuriin ja johtamiseen.

Viimeisen 23 vuoden aikana Neta on toiminut useissa johtavissa HR-tehtävissä eri toimialoilla ja yrityksissä, mukaan lukien Glasshouse Technologies, Amdocs, ja viimeksi 888 Holdingsin henkilöstöjohtajana. Neta opiskeli sosiaalisia käyttäytymistieteitä Bar Ilan -yliopistossa ja johtamista ja organisaatiokäyttäytymistä Lahavissa Tel Avivin yliopistossa.

Koko uransa ajan HR-johtajana globaaleissa teknologiayrityksissä Neta on menestyksekkäästi johtanut organisaatiomuutoksia ja yritysjärjestelyjä sekä mentoroinut johtajia samalla kun hän on edistänyt toiminnan tehokkuutta ja kykyjen sitoutumista. Erityisen tärkeänä Neta pitää huippuosaamisen kehittämistä ja ihmisten ja yhteisöjen kannustamista menestykseen. Hän uskoo, että data ja teknologia ovat keskeisiä menestystekijöitä moderneissa ja edistyneissä organisaatioissa.

Neta toimii vierailevana luennoitsijana Peres Academic Centerin MA Organizational Development -ohjelmassa, ja sydämensä tahtoa seuraten Neta tekee vapaaehtoistyötä eri tavoin keskittyen nuorten naisten itseluottamuksen, ammatillisten valmiuksien ja työllistettävyyden vahvistamiseen. Yhdessä HR-tiimin kanssa Neta on sitoutunut luomaan ympäristön, joka inspiroi ja tuo ihmisistä parhaat puolet esiin. Hänen missionsa on tukea liiketoiminnan tavoitteita ja varmistaa samalla, että MyHeritage on paras työpaikka ja valmis loistavaan tulevaisuuteen.

Neta on onnellisesti naimisissa Alonin kanssa, ja yhdessä he ovat kolmen lapsen ylpeitä vanhempia. Vapaa-ajallaan hän nauttii sisustussuunnittelusta ja gourmet-leivonnasta.