Maya LernerVanhempi tuotepäällikkö
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Intohimoni on yhdistää käyttäjät mielekkäällä tavalla ja siitä MyHeritagessa juuri onkin kyse. End of quote.
Maya vastaa MyHeritagen tuotejohtamisesta ja -strategiasta pitämällä huolen siitä että tuotteemme ovat mahtavia mutta myös kiehtovia ja käyttäjäystävällisiä.

Hän tuo MyHeritageen kymmennen vuoden merkittävää kokemusta kuluttajatuotteien johtamisestaa. Hän on työskennellyt sekä startup-yrityksissä että suurten yritysten, kuten I-play (ent. Oberion Media) ja Sears, EatWith sekä viimeksi Playtika, eri tehtävissä, minkä takia hän on erityisen sopiva MyHeritagen tehtäviinsä. Hän on toiminnut asiantuntijaluennoitsijana aiheesta interaktiivinen tuotesuunnittelu entisessä opinahjoissaan, IDZ Herzliyassa, mistä hän valmistui tietojenkäsittelyn kandidaatiksi. Mayalla on myös suorittanut Cornell Yliopistossa julkishallinnon maisteritutkinnon.

Mayaa on aina kiehtonut sukututkimus ja intoa lisäsi vuonna 2007 julkaistu dokumentti hänen sukuhistoriastaan. Maya harrastaa valokuvausta ja ruoanlaittoa ja on yhdistänyt nämä harrastukset kirjoittamalla sukunsa keittokirjan, mikä jakaa hänen isovanhempansa perheleipomon tarinoita että reseptejä.