MyHeritage DNA Terveys
Vain99 $‎
199 $‎
+ toimitus

Kuinka se toimii

Lue, kuinka laadimme 42 kattavaa terveysraporttia poskipyyhkäisynäytteestä

Vain99 $‎
199 $‎
+ toimitus
Se on superhelppoa:
Tilaa MyHeritage DNA Terveys
Vastaa terveyskyselyyn, jonka riippumaton lääkäri arvioi
Ota poskipyyhkäisynäyte ja lähetä se laboratorioon
Lääkäri käy läpi tulokset, jotka saat 3 - 4 viikkoa

Testin tekeminen

MyHeritage DNA Terveys-testillä saat arvokasta tietoa terveydestäsi ja mielenkiintoista tietoa sukusi historiasta. Pakkaus sisältää tavanomaisen poskinäytepuikon (verta tai sylkeä ei tarvita); näytteen ottoon menee vain 2 minuuttia. Lähetä näytteesi laboratorioon analysoitavaksi, niin pyydämme sinua tutustumaan tuloksiisi verkossa heti niiden valmistuttua.

Olet hyvissä käsissä
Testi sisältää riippumattoman lääkärinarvion. Ennen testiä sinun on vastattava terveyshistoriaasi koskevaan kyselylomakkeeseen. Lääkäri käy vastauksesi läpi luottamuksellisesti. Tulostesi saamisen jälkeen PWNHealthin kliininen tiimi käy läpi raporttisi ja määrittää, olisiko geneettistä neuvontaa syytä harkita. Jos geneettinen neuvonta on suositeltavaa, se sisältyy PWNHealthin palveluihin.

DNA-analyysi

Kun laboratorio vastaanottaa DNA-näytteesi, kokeneet teknikkomme käsittelevät näytteesi yksittäin hyödyntäen uusinta teknologiaa. Laboratoriossa eristämme DNA:si, monistamme sitä ja käännämme biologiset tiedot digitaalisiksi raakatiedoiksi. Kun DNA:si on muunnettu digitaaliseen muotoon, algoritmimme laativat sinulle raportin geneettisestä riskistä sekä kantajastatusraportin. Ne laskevat myös etnisyysarviosi ja tunnistavat DNA-osumasi.

Teknologiamme ja standardimme

Analysoimme DNA:tasi kehittyneellä teknologialla — räätälöidyllä Global Screening Array -sirulla, jossa on satoja tuhansia strategisesti sijoitettuja antureita, jotka havaitsevat eniten geneettistä vaihtelua. Uusi siru antaa meille tulevaisuudessa joustavuutta lisätä uusien sairauksien raportteja ilman uusien näytteiden keräämistä.

Joidenkin sairauksien, taudin kohdalla analysoimme joitakin vahvasti kyseiseen sairauteen, laajojen tutkimuksien perusteella liittyviä muunnoksia. Jos havaitsemme muunnoksen, joka lisää riskiäsi joko sairastua tiettyyn sairauteen tai siirtää se lapsillesi, varmistamme tuloksen ennen sen ilmoittamista. Käytämme tuloksen varmistamisessa Sanger-sekvensointia, joka on alan standardi geenitesteissä.

Usean tekijän sairauksissa, kuten sydänsairaus, analysoimme koko genomistasi tuhansia geenimuunnoksia, ja määritämme sinulle geneettisen riskiarvion käyttämällä uraauurtavaa polygeeniseksi riskitasoksi kutsuttua menetelmää. Tämä on kattavin tapa määrittää geneettinen riskitaso näiden sairauksien suhteen.

Yksityisyys

Yksityisyytesi ja tietojesi suojaaminen ovat ensisijainen prioriteettimme. DNA-analyysit tehdään CLIA-sertifioidussa, CAP-akkreditoidussa laboratoriossa Yhdysvalloissa. Näin varmistamme, että tietojesi käsittely ja säilytys on suojattua ja ammattimaista. DNA-tietosi suojataan käyttämällä useamman tason salausta ja niitä säilytetään suojatuilla palvelimilla.

Geneettiseltä syrjinnältä suojaava Yhdysvaltain GINA-laki suojaa sinua perinnöllisyystiedoistasi johtuvalta työnantajien ja vakuutusyhtiöiden syrjinnältä.
  • Omistat omat tietosi ja voit poistaa ne pysyvästi milloin tahansa.
  • Emme koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Raporttisi luovutetaan PWNHealthille, jotta lääkäri voi valvoa testiäsi.
  • Olemme ainoa DNA-yritys, joka lupaa olla antamatta tietojasi vakuutusyhtiöille.