MyHeritage DNA Terveys
Vain$99‎
$199‎
+ toimitus

Voimaannu

Ota selvää, kuinka ainutlaatuinen DNA:si voi vaikuttaa sinuun ja perheeseesi MyHeritage DNA Terveyden avulla
Vain$99‎
$199‎
+ toimitus
Tärkeää tietoa

Tieteellinen asiantuntemus

Laaditaan 42 yksilöllistä terveysraporttia, jotka perustuvat pätevimpään tieteelliseen tutkimukseen.

Asiantuntijan arviointi

Testiisi sisältyy lääkärin arviointi ja geneettinen neuvonta, jotta voidaan määrittää, soveltuuko testi sinulle.

Helppo ja edullinen

Yksinkertainen poskipyyhkäisynäyte paljastaa runsaasti tietoa, kuten terveys, suku ja etnisyys.

MyHeritage on auttanut miljoonia ihmisiä löytämään uusia sukulaisia ja selvittämään etnisen alkuperänsä innovatiivisen teknologian ja DNA-testauksen avulla

19 Geneettisen riskin raporttia

Jokaisella on jonkin tason riski sairastua perinnöllisiin sairauksiin. Raporttisi kertovat omasta geneettisestä riskitäsi sairastua tiettyihin sairauksiin verrattuna muuhun väestöön.

Näitä sairauksia ovat*:

Sydänsairaus, rintasyöpä, Alzheimerin tauti ja 16 muuta

Lue lisää
*Tauteja, kuten sydänsairaus, rintasyöpä ja 2-tyypin diabetes koskevat polygeeniset riskiraportit ovat saatavilla vain pääosin eurooppalaista alkuperää oleville henkilöille.

23 kantajastatusraporttia

Saat tietoa geneettisten sairauksien periytyvyydestä lapsillesi. Perhettä suunniteltaessa kantajuuden testaaminen on hyödyksi, jotta olet tietoinen riskeistä, mikäli sekä sinä että kumppanisi kannatte samaa geneettistä häiriötä.

Näitä sairauksia ovat:

Tay-Sachs, kystinen fibroosi, Gaucherin tauti ja 20 muuta

Lue lisää

Etnisyysarvio

Selvitä yksilöllisen etnisyytesi prosenttiosuudet ja esivanhempiesi maantieteellinen alkuperä.

Etnisyysraporttisi:
Sisältää 42 tuettua etnistä aluettaTunnistaa etnisyydet, jotka jaat DNA-osumiesi kanssaPerustuu maailman laajimpaan perustajaväestöprojektiin
Lue lisää

DNA-osumat

Löydä yhteisen DNA:n perusteella sukulaisia, joista sinulla ei aiemmin ollut aavistustakaan. Voit ottaa yhteyttä löytämiisi sukulaisiin, saada lisätietoja suvustasi ja löytää yhteisiä esivanhempia.

DNA-osumien avulla voit:
Löydä uusia sukulaisiaHyödynnä alan parhaat työkalutOta selvää tarkoista sukulaisuussuhdepoluistaOta yhteyttä osumiisi
Lue lisää
Olet hyvissä käsissä
Testi sisältää riippumattoman lääkärinarvion. Ennen testiä sinun on vastattava terveyshistoriaasi koskevaan kyselylomakkeeseen. Lääkäri käy vastauksesi läpi luottamuksellisesti. Tulostesi saamisen jälkeen PWNHealthin kliininen tiimi käy läpi raporttisi ja määrittää, olisiko geneettistä neuvontaa syytä harkita. Jos geneettinen neuvonta on suositeltavaa, se sisältyy PWNHealthin palveluihin.
Kuinka se toimiiLue lisää
Tilaa MyHeritage DNA Terveys
Vastaa terveyskyselyyn, jonka riippumaton lääkäri arvioi
Ota poskipyyhkäisynäyte ja lähetä se laboratorioon
Lääkäri käy läpi tulokset, jotka saat 3 - 4 viikkoa

Yksityisyys

Yksityisyytesi ja tietojesi suojaaminen ovat ensisijainen prioriteettimme. DNA-analyysit tehdään CLIA-sertifioidussa, CAP-akkreditoidussa laboratoriossa Yhdysvalloissa. Näin varmistamme, että tietojesi käsittely ja säilytys on suojattua ja ammattimaista. DNA-tietosi suojataan käyttämällä useamman tason salausta ja niitä säilytetään suojatuilla palvelimilla. Lääkäri tarkistaa kaikki tulokset luottamuksellisesti osana raporttiesi valmistelua. Näin varmistamme palvelun parhaan mahdollisen laadun.
  • Omistat omat tietosi ja voit poistaa ne pysyvästi milloin tahansa.
  • Emme koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Raporttisi luovutetaan PWNHealthille, jotta lääkäri voi valvoa testiäsi.
  • Olemme ainoa DNA-yritys, joka lupaa olla antamatta tietojasi vakuutusyhtiöille.

FAQ

Mitä tietoja voin saada selville MyHeritage DNA Terveyden avulla?
MyHeritage DNA Terveys yhdistää menneisyytesi tulevaisuuteesi selvittämällä, mikä tekee sinusta sinut. Testin perimäosion avulla voit löytää sukulaisia, jotka jakavat samoja mahdollisesti yhteiseltä esivanhemmalta perittyjä DNA-segmenttejä kanssasi. Saat selville myös etnisen alkuperäsi etnisyysarviolla, joka koostuu esivanhempiesi alkuperän maantieteellisten alueiden prosenttiosuuksista.

Tämän testin terveysosion avulla voit selvittää perinnöllisen riskisi sairastua tiettyihin sairauksiin, kuten sydänsairaus ja rintasyöpä. Voit myös selvittää, oletko tiettyjen DNA-muunnosten kantaja, jotka eivät todennäköisesti vaikuta omaan terveyteesi, mutta voivat lisätä lastesi riskiä sairastua tiettyihin sairauksiin, jos kumppanisi on myös samojen geenimuunnosten kantaja. Jos riskisi sairastua perinnölliseen sairauteen tai siirtää se eteenpäin on kohonnut, tietoisuus asiasta voi auttaa sinua ja terveydenhoidon palvelujentarjoajaasi hoitamaan paremmin omaa ja perheesi terveyttä.

Tämä testi kattaa laajan valikoiman sairauksia, mutta se ei kata kaikkia geenejä eikä jokaista mahdollista perinnölliseen riskiin liittyvää geenimuunnosta. Tietyt sairaudet voidaan jättää pois terveysraporteistasi etnisyytesi tai oman ja perheesi terveyshistorian perusteella. Koska tässä testissä tutkitaan vain joitakin tiettyyn sairauteen liittyviä geenivariaatioita, sairauden aiempi esiintyminen sinulla tai perheessäsi saattaa antaa aiheen sen perusteellisempaan testaukseen. Jos tietyt raportit on jätetty pois tai jos suvussasi on esiintynyt yhtä tai useampaa testaamistamme sairauksista, sinun kannattaa keskustella perinnöllisyysneuvojan tai terveydenhoidon palvelujentarjoajan kanssa mahdollisesta lisätestauksen, seulonnan ja/tai arvioinnin tarpeesta.

Riskitasoosi vaikuttavat DNA:si lisäksi ympäristötekijät ja elämäntavat. Tämä testi määrittää ainoastaan geneettisen riskisi eikä se kuvaa yleistä riskiäsi sairastua perinnölliseen sairauteen tai siirtää se lapsillesi.
Kuka voi tehdä MyHeritage DNA -testin?
Mitä ovat polygeeniset riskitasot?
Pitäisikö muut perheenjäseneni myös testata?
Sisältyykö MyHeritage DNA Terveyteen lääkärin arvio ja perinnöllisyysneuvonta?
Minkä tyyppisen DNA-näytteen annan?
Kuinka kauan tulosten saaminen kestää?
Pidetäänkö geneettiset tietoni ja henkilötietoni salassa?
Kehen voin ottaa yhteyttä, jos minulla on kysyttävää?
Mikä yhdistää DNA-tietoja ja sukupuita?

Tärkeää tietoa

Tämä testi kuvaa geneettistä riskiäsi sairastua tiettyihin sairauksiin. Se ei kerro, onko sinulla tietty sairaus eikä sairastutko siihen.

Me analysoimme ainoastaan joitakin kuhunkin sairauteen liittyviä geenimuunnoksia. On mahdollista, että sinulla on geenimuunnos, jota emme tällä hetkellä analysoi osana terveyspalveluamme.

Polygeeniset riskiraportit ovat tällä hetkellä saatavana vain eurooppalaisten henkilöiden jälkeläisille, koska näiden raporttien laatimiseen käytettävät tiedot perustuvat eurooppalaista alkuperää oleviin henkilöihin.
Vastaavasti jotkut muut raportit ovat relevantimpia tiettyihin etnisyyteen kuuluville ihmisille.

Riskitasoosi vaikuttavat DNA:si lisäksi ympäristötekijät ja elämäntavat. Tämä testi määrittää ainoastaan geneettisen riskisi eikä se kuvaa yleistä riskiäsi sairastua perinnölliseen sairauteen tai siirtää se lapsillesi.

Tietyt sairaudet voidaan jättää pois terveysraporteistasi oman tai perheesi terveyshistorian perusteella. Koska tässä testissä tutkitaan vain tiettyjä sairauteen liittyviä geenivariaatioita, sairauden esiintyminen sinulla tai perheessäsi saattaa edellyttää perusteellisempaa testausta. Jos tietyt raportit on jätetty pois, sinun tulisi keskustella geneettisen neuvojan tai terveydenhuoltopalvelujen tarjoajasi kanssa soveltuvasta testauksesta.

PWNHealthin laillistetut lääkärit noudattavat tiukkoja standardeja niin, että tämän testin soveltuvuus juuri sinulle varmistuu. Yhdysvalloissa jokaisen MyHeritage DNA Terveystestipyynnön (vain terveys) arvioi ja tarvittaessa hyväksyy PWNHealthin riippumaton lääkäri ja geneettinen neuvoja.