Hämmästytä itsesi

Yksinkertainen MyHeritage DNA-testi voi kertoa ainutlaatuisesta etnisestä taustasi ja yhdistää sinut juuri löytyneisiin sukulaisiin. Löydä, 2 114 maantieteellisestä alueesta ne ryhmät, joista polveudut, ja nosta sukututkimuksesi uudelle tasolle markkinoiden edullisimmalla DNA-testillä.

Englantilainen
Englanti (Yorkshire)
50%
Skandinaavi
Norja (Viken)
20%
Italialainen
Italia (Abruzzo)
15%
Pohjoisafrikkalainen
10%
+2 muuta
5%
2 114
Maantieteellistä aluetta

Animoi perhekuvasi

Deep Nostalgia™ — ominaisuus, joka on valloittanut internetin vauhdilla!

Yli 113 miljoonaa animaatiota ja määrä kasvaa!

Luo oma online sukupuusi

Menneisyytesi alkaa sukupuusi myötä ja sen rakentaminen MyHeritagessa on helppoa. Lisää nimiä, päivämääriä, valokuvia ja kertomuksia sekä jaa perheesi kanssa.

Tee hakuja miljardeista tiedoista

Sukella valtavaan kansainväliseen tietokantaamme - tee haku nimellä ja lue lisää esivanhemmistasi. Ainutlaatuisen sisällön ja tarkkojen tulosten myötä autamme sinua löytämään enemmän kuin koskaan osasit kuvitella.

Helpot automaattiset löydöt

Samalla hetkellä kun luot sukupuusi me alamme etsiä sinulle osumia. Pidä silmällä sähköposti-ilmoituksia, joissa on tietoja Smart Matches- ja Record Matches-osumista, jotka paljastavat uusia sukupuuyhteyksiä sekä tietoja ja sanomalehtiartikkeleita esivanhemmistasi.

Liity MyHeritage-yhteisöön

Miljoonat perheet ympäri maailmaa käyttävät MyHeritagea historiansa tutkimiseen. Tee yhteistyötä jäsenten kanssa ja liity tuhansiin, jotka verkostomme avulla saavat yhteyden kadoksissa olleisiin sukulaisiin joka ikinen päivä.

  • 6,0 miljardia profiilia
  • 50 miljoonaa sukupuuta

Missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella

Tutki sukusi historiaa kolmen palkitun tuotteen avulla, yksityisesti ja turvallisesti. Synkronoi ne keskenään ja nauti koukuttavasta matkasta menneisyyteesi, missä tahansa oletkin.

Tabletti
Mobiili
Työpöytä

Löydä ja vaali
ainutlaatuista perheesi historiaa

Aloita ilmainen kokeilu