Ilmainen sukupuu. Ilmainen genealogia-ohjelma. Luo sukupuu.Ilmainen sukupuu. Ilmainen genealogia-ohjelma. Luo sukupuu. Ilmainen sukupuu. Ilmainen genealogia-ohjelma. Luo sukupuu.MyHeritagesta
MyHeritagen perusti joukko henkilöitä, joita yhdistää intohimo sukututkimukseen sekä vahva ote Internet-teknologiaan. Visiomme on ollut helpottaa eri puolilla maailmaa olevien ihmisten juurien löytämistä tehokkaan Internetin avulla ja sitä kautta vahvistaa heidän siteitään sekä perheen että ystävien kanssa.

Vuodesta 2005 on tukikohtanamme ollut kaunis Bnei Atarotin kylä Tel Avivin lähellä Israelissa. Sen perustivat saksalaiset temppeliherrat vuonna 1902 nimeten sen Wilhelmaksi.

Ympäröivien peltojen, puutarhojen ja Templer-kiinteistöjen, joista yksi on palvellut pääkonttorinamme, inspiroimana olemme käyttäneet huomisen työkaluja eilisen tutkimiseen. Helmikuussa 2012, seurauksena jatkuvasta kasvustamme, muutimme uusiin miellyttäviin tiloihin Or Yehudaan, Israelissa. Meillä on myös USA:n toimistomme Lehissä, Utahissa ja Los Angelesissa Kaliforniassa sekä työntekijöitä ja edustajia monissa maissa ympäri maailmaa.
Dynaamisena perhehistorian verkkoyhteisönä innovaatiomme sukupuun rakentamisessa ja historiallisen sisällön etsimisessä kehittyy jatkuvasti tarjoten perheille koukuttavimman ja palkitsevimman kokemuksen. Viimeaikaiset hankintamme, esim. World Vital Records ja Geni. com ovat mahdollistaneet miljardien historiallisten tietojen ja jännittävien yhteistyökalujen tarjoamisen laajemmalle ja kansainvälisemmälle yleisölle kuin koskaan aikaisemmin.
Jos olet samalla tavalla innostunut tutkimaan miksi olet sellainen kuin olet ja haluat jakaa kokemuksiasi perheesi ja ystäviesi kanssa, niin MyHeritage on oikea paikka sinulle.