Tervetuloa

Olen tämän sivuston perustaja Leena Kaarina Pehkonen .

Tätä sivua ylläpitää myös puolisoni Ari-Matti Pehkonen. Olemme molemmat syntyisin Pielisjärveltä, josta myöhemmin tuli Lieksan kaupunki, ja asumme täällä edelleen.

Tältä sivulta löydät Kakkinen, Rämö, Rapatti, Malja, Pehkonen, Pehkoin, Jokinen, Huttunen, Kärkkäinen, Kinnunen, Karppinen, Yletyinen, Heikkinen, Dahlsten, Nevalainen, Kukkonen, Turunen ym. sukupuun.

Sivusto on luotu käyttäen MyHeritage.com:ia. Tämä hieno ohjelma tekee mahdolliseksi sen, että minunlaiseni henkilöt voivat tehdä oman perhesivuston, rakentaa sukupuun ja jakaa perhekuvia. Jos haluat kommentoida sivustoa tai antaa palautetta, ole hyvä, klikkaa tästä ottaaksesi yhteyttä.

Leena Pehkonen 

leenaknits@gmail.com

Ari Pehkonen

Tältä sivustolta löydät online sukupuumme! Perhesivustollamme on tällä hetkellä 80196 nimeä.

Tämä sivusto on päivitetty viimeksi 22. Maalis 2019 ja sillä on 13 rekisteröitynyt(tä) käyttäjä(ä). Jos haluat myös jäseneksi, ole hyvä, klikkaa tästä.   Viihtymisiä!

 


Siirry sukupuuhun

Siirry perhekuviin
Perheuutiset
Maalis 16, 2019
Ari-Matti Juhani Pehkonen lisäsi henkilön <Yksityinen> Salmi , <Yksityinen> Haglund , <Yksityinen> Herlin , Lauri Asser Blåberg ja 134 muuta henkilöä sukupuuhun: Kakkinen Pehkonen.
Ari-Matti Juhani Pehkonen päivitti henkilön <Yksityinen> Salmi , <Yksityinen> Haglund , <Yksityinen> Herlin , Lauri Asser Blåberg sekä 139 muun henkilön tietoja sukupuussa Kakkinen Pehkonen.
  Katso vanhempia uutisia
Uutisartikkeleita
Uusia uutisia ei ole nyt saatavilla
Käynnit
0009202