Tervetuloa

Olen tämän sivuston perustaja Leena Kaarina Pehkonen .

Tätä sivua ylläpitää myös puolisoni Ari-Matti Pehkonen. Olemme molemmat syntyisin Pielisjärveltä, josta myöhemmin tuli Lieksan kaupunki, ja asumme täällä edelleen.

Tältä sivulta löydät Kakkinen, Rämö, Rapatti, Malja, Pehkonen, Pehkoin, Jokinen, Huttunen, Kärkkäinen, Kinnunen, Karppinen, Yletyinen, Heikkinen, Dahlsten, Nevalainen, Kukkonen, Turunen ym. sukupuun.

Sivusto on luotu käyttäen MyHeritage.com:ia. Tämä hieno ohjelma tekee mahdolliseksi sen, että minunlaiseni henkilöt voivat tehdä oman perhesivuston, rakentaa sukupuun ja jakaa perhekuvia. Jos haluat kommentoida sivustoa tai antaa palautetta, ole hyvä, klikkaa tästä ottaaksesi yhteyttä.

Leena Pehkonen 

Ari Pehkonen

Ari Pehkonen
Tältä sivustolta löydät online sukupuumme! Perhesivustollamme on tällä hetkellä 47892 nimeä.
Tämä sivusto on päivitetty viimeksi 26. Touko 2017 ja sillä on 6 rekisteröitynyt(tä) käyttäjä(ä). Jos haluat myös jäseneksi, ole hyvä, klikkaa tästä.   Viihtymisiä!

Sukupuu kotisivumme 

Lieksa Webcam Pankakoski

Web Kamera Pankakoksi

 

Webcam sivumme 


Siirry sukupuuhun

Siirry perhekuviin
Perheuutiset
Eilen
Ari-Matti Juhani Pehkonen lisäsi 6 kuvaa albumiin Perhekuvat
Katso lisää
 
Näytä diaesitys
 
Ari-Matti Juhani Pehkonen lisäsi henkilön Petter Eskelinen , Matti Eskelinen , Angeta / Auno Kiiskinen , Erik Eskelinen ja 74 muuta henkilöä sukupuuhun: Kakkinen Pehkonen
Ari-Matti Juhani Pehkonen päivitti henkilön Petter Eskelinen , Carin Herranen , Matti Eskelinen , Angeta / Auno Kiiskinen sekä 215 muun henkilön tietoja sukupuussa Kakkinen Pehkonen
 
Katso vanhempia uutisia
Uutisartikkeleita
Uusia uutisia ei ole nyt saatavilla
Käynnit
0006124