Tervetuloa

Olen tämän sivuston perustaja Leena Kaarina Pehkonen .

Tätä sivua ylläpitää myös puolisoni Ari-Matti Pehkonen. Olemme molemmat syntyisin Pielisjärveltä, josta myöhemmin tuli Lieksan kaupunki, ja asumme täällä edelleen.

Tältä sivulta löydät Kakkinen, Rämö, Rapatti, Malja, Pehkonen, Pehkoin, Jokinen, Huttunen, Kärkkäinen, Kinnunen, Karppinen, Yletyinen, Heikkinen, Dahlsten, Nevalainen, Kukkonen, Turunen ym. sukupuun.

Sivusto on luotu käyttäen MyHeritage.com:ia. Tämä hieno ohjelma tekee mahdolliseksi sen, että minunlaiseni henkilöt voivat tehdä oman perhesivuston, rakentaa sukupuun ja jakaa perhekuvia. Jos haluat kommentoida sivustoa tai antaa palautetta, ole hyvä, klikkaa tästä ottaaksesi yhteyttä.

Leena Pehkonen 

Ari Pehkonen

Ari Pehkonen
Tältä sivustolta löydät online sukupuumme! Perhesivustollamme on tällä hetkellä 56730 nimeä.
Tämä sivusto on päivitetty viimeksi 25. Heinä 2017 ja sillä on 8 rekisteröitynyt(tä) käyttäjä(ä). Jos haluat myös jäseneksi, ole hyvä, klikkaa tästä.   Viihtymisiä!

Sukupuu kotisivumme 

Lieksa Webcam Pankakoski

Web Kamera Pankakoksi

 

Webcam sivumme 


Siirry sukupuuhun

Siirry perhekuviin
Perheuutiset
Heinä 22, 2017
Ari-Matti Juhani Pehkonen lisäsi kuvan marika_juttu albumiin Perhekuvat
 
Heinä 20, 2017
Ari-Matti Juhani Pehkonen lisäsi henkilön Carin / Kaisa Turunen , Catharina Räty , Henrik / Hindrich Olofsson Turunen , Olof Turunen ja 20 muuta henkilöä sukupuuhun: Kakkinen Pehkonen
Ari-Matti Juhani Pehkonen päivitti henkilön Magdalena Rantonen , Agneta Turunen , Margeta Leinonen , Helga Pyykkö sekä 58 muun henkilön tietoja sukupuussa Kakkinen Pehkonen
 
Katso vanhempia uutisia
Uutisartikkeleita
Uusia uutisia ei ole nyt saatavilla
Käynnit
0006731