Takaisin

Paljonko MyHeritage maksoi Geni hankinnasta?

Koska molemmat yritykset ovat yksityisiä, emme paljasta hankinnan taloudellisia ehtoja.

Miten Genin hankinta vaikuttaa MyHeritage -jäsenyyteeni?

MyHeritage -jäsenyyteesi ei tehdä mitään muutoksia. Nämä kaksi sivustoa toimvat jatkossakin itsenäisesti. Genin käyttäjät hyötyvät MyHeritagen tarjoamasta laajennetusta sovelustyökaluista ja palveluista. MyHeritagen jäsenet hyötyvät laajemmasta yhteisöstä perhehistorian harrastajista ja sen sisältämista mahdollisista uusista havainnoista.

MItä Genin hankinta merkitsee minulle?

Geni.com -osto lisää uuden henkilöyhteisön, joka sisältää sukupuita ympäri maailman.  MyHeritage käyttäjille merkittävin hyöty koituu niistä yhteyksistä, jotka saat näistä sukupuista. Smart Match osumien saaminen MyHeritage ja Geni sukupuiden välillä, sekä mahdollisuus etsia Geni sukupuita sen SuperSeach toiminnalla, merkitsee että sinulla on paremmpat mahdollisuudet tehdä uusia havaintoja. Nyt kun Geni on osa yhteisöämme, niin perheemme

Voivatko Genin käyttäjät nähdä sukupuuni?

Genin puut tulevat mukaan MyHeritagen SuperSearchin tuloksiin ja Smart Matches -osumat MyHeritageen ilmestyvät Geniin. Nykyiset yksityisyysasetukset säilyvät ennallaan. Vain kutsumasi MyHeritage-perhesivuston jäsenet voivat tarkastella yksityisiä profiilejasi.

Entä jos minulla on jo tili Geni.comissa?

MyHeritagen ja Genin tilisi pysyvät erillään.