Takaisin

Onko mahdollista maksaa ohjelman tason nosto kuukausittaisilla maksuilla?

Pyydämme teitä ystävällisesti lähettämään meille sähkäpostin  sales@myheritage.com,  ja joku ystävällisistä edustajistamme tulee ottamaan teihin yhteyden ja tulee avustamaan teitä henkilökohtaisesti. Olkaa hyvä ja antakaa puhelinnumeronne ja aika, joka soveltuu teille parhaiten yhteyden ottamiseen.

Mikä ero on Premium ja PremiumPlus perhesivustojen tilausten välillä?

Perhesivustojen (Premium tai PremiumPlus) tilaus oikeuttavat sinua käyttämään suurennettuja varastoja perhesivustollasi henkilöille, valokuville, videoille ja dokumenteille. Perhesivustojen tilaukset mahdollistavat pääsyn käyttämään hauskoja ja ällistyttäviä ominaisuuksia, kuten Aikaviiva, Aukakirja, ja Smart Match. Sinä saat ensisijaisen tuen ja voit kayttää Premium ominaisuuksia sukupuu ohjelmassai, Family Tree Builder’ssä. Lue seuraavat artikkelit tietääksesi enemmän niistä eduista joita saat kun

Kuinka vaihdan luottokorttini tiedot automaattisesti uusittavalla tilauksella?

Parhain tapa vaihtaa luottokorttitiedot automaattisesti uudistettavalle tilauksella on Plimus/Bluesnap’lla. Kun maksoit tilauksen, vastaanotit sähköpostia Plimus/Bluesnap’ilta käyttäjätunnuksellasi (se ei ole sama kuin MyHeritage käyttäjätunnus – Plimus/Bluesnap käyttäjätunnus on pitkä rivi numeroita). Etsi tuo käyttäjätunnus ja seuraa allaolevia askeleita päivittääksesi korttisi tiedot: 1. Etsi Plimus/Bluesnap käyttäjätunnuksesi sähköpostista, jonka sait, kun ensi kertaa maksoit tilauksen 2. Uudista Plimus/Bluesnap

Miten voin nähdä milloin sivustoni sopimus päättyy?

Sivustosi  tilaukseen liittyvät tiedot ovat nähtävissä Sivustoasetuksista > Sivustotililtä. Napsauta nimesi kohdalta valikkoa auki ja avaa valinta Sivustoasetukset ja katso kohtaa Sivustotili. Sivustotilistä näkyy paljonko tilausaikaa on jäljellä, paljonko tallennustilaa olet käyttänyt sekä paljon muutakin.

Kun olen maksanut Premium’in niin kuinka tiedän, että ylennys on tapahtunut?

Tarkistaaksesi nykyisen perhesivustosi tason, kirjaudu sisään perhesivustollesi ja klikkaa sivun oikealla yläkulmassa olevaa ‘Tili’- valintaa ja valitse ‘Sivustoasetukset’. Sivustotililtä näet mikä taso sivustollasi nyt on.  Jos olet tehnyt ylennyksen hetki sitten, sinun pitäisi nähdä toteutunut ylennys heti.

Kuinka poistan perhesivustoni MyHeritagesta?

Varoitus: Perhesivustosi poistaminen johtaa tietojen häviämiseen peruuttamattomasti! Online-sivuston poistaminen tuhoaa sen koko sisällön ml. sukupuut ja valokuvat. Se ei poista omalla koneellasi olevia tietoja, esim. Family Tree Builder  -projekteja. Voit poistaa sivuston vain, kun olet kirjautunut sivustolle kyseisen sivuston verkkovastaavana. Jos haluat poistaa perhesivustosi MyHeritagesta, seuraa alla olevia ohjeita: Varmista ensin, että olet sillä perhesivustollasi,

Voinko maksaa perhesivuston tilauksen puhelimella?

Kyllä, voit maksaa perhesivuston ja tietojen tilauksen keskustelamalla asiamiehen kanssa puhelimitse. Kun saat maksusivun, kirjoita laskutustiedot ja valitse puhelin halutuksi maksumenettelyksi. Kaikki tiedot, jotka sinun pitää antaa maksaaksesi puhelimitse näkyvät seuraavalla aukeamalla.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos en saanutkaan päivitystä, jonka maksoin?

Jos olet maksanut Family Tree Builderin päivityksen tai perhesivuston tilauksen, mutta et ole varma, onko päivitys astunut voimaan, tarkasta seuraavat asiat: 1. Oletko kirjautunut verkkovastaavana sivustolle, jonka päivitit? Sinun pitää kirjautua niin, että tunnistamme sinut Premium-jäseneksi. 2. Onko Family Tree Builder rekisteröity samalla sähköpostiosoitteella kuin Premium-tilisi? Voit tarkistaa tämän avaamalla Family Tree Builderin ja klikkaamalla Julkaiseminen

Entä jos en voi maksaa luottokortilla?

Jos et voi maksaa päivitystä luottokortilla, voit maksaa muilla tavoilla, kuten PayPalilla, shekillä, tilisiirrolla jne. Tätä varten kirjaudu sivustollesi ja klikkaa näytön oikeass ylänurkassa Tilit ja valitse Omat ostokseni. Valitse “Päivitä sivustosopimukset”, valitse sopimus ja klikkaa Seuraava.  Seuraavassa näytössä sinua pyydetään täyttämään yhteystietosi ja tilaustiedot.  Valitse vaihtoehtoinen maksutapa klikkaamalla joku alla olevista vaihtoehdoista: Kun olet klikannut Seuraava, saat valitsemasi

Jos olen ylentänyt ohjelman tason, mutta tila loppuu, mitä teen?

Jos olet ylentänyt ohjelmasi tason, mutta tila loppuu, voit ylentää perhesivuston ohjelman seuraavalle tasolle, ja sinun pitää maksaa vain tasojen välinen hintaero. Se kuukausittainen maksuosuus, joka jää käyttämättä ensimmäisen tason hinnasta tullaan automaattisesti vähentämään seuraavan uuden tason hinnasta.

Miten käytän alennukseen oikeuttavan koodin?

Jos sinulla on alennukseen oikeuttava koodi perhesivuston tilaamiseen, tulisi se lisätä kun valitset sopimuksen ja tilauksen keston.     SuperSearch tilauksen yhteydessä, lisää koodi kun valitset sopimuksesi.     Tilattaessa muita MyHeritagen tuotteita, kuten DNA testit, kalenterit, julisteet jne., lisää alennuskoodi kun lisäät toimitukseen liittyvät tiedot.    

Pitääkö minun ostaa tilaus voidakseni käyttää SuperSearchiä?

Monet SuperSearhin tallenteet ovat ilmaisia, mutta datatilaus on tarpeen, jotta saat kaikki kokoelmat käyttöösi. Jos sinulla on Premium-perhesivustotilaus, sinulla on käytössäsi kaksi maksullista SuperSearch-kokoelmaa: MyHeritagen perhesivustot ja MyHeritage-jäsenet. Jos sinulla on PremiumPlus-perhesivustotilaus, sinulla on täysi pääsy kaikkiin neljään MyHeritage-kokoelmaan: MyHeritagen perhesivustoihin, MyHeritage-jäseniin, MyHeritage-sukupuihin ja MyHeritagen kuviin. MyHeritagen kokoelmia ei löydy mistään muualta internetistä. Jos sinulla

Mitä eroa on perhesivuston ja datatilauksen välillä?

Perhesivuston tilaus (Premium tai PremiumPlus) antaa sinulle lisätilaa sukupuusi henkilöille, kuville, videoille ja dokumenteille. Perhesivuston tilaukseen kuuluu myös hauskoja ja ihmeellisiä ominaisuuksia kuten Aikajana ja Aikakirja. Saat etuoikeutettua tukea ja voit käyttää Premium-ominaisuuksia sukupuuohjelmassamme, Family Tree Builderissa. Jos sinulla on Premium- tai PremiumPlus-perhesivustotilaus voit hakea tietoa SuperSearchillä MyHeritagen kokoelmista (muut kokoelmat voivat tarvita datatilauksen). Datatilauksen

Onko SuperSearch ilmainen?

SuperSearchin käyttö on ilmaista.  Useiden kokoelmien tulosten katselu ei maksa mitään (esimerkiksi BillionGraves, Social Security Death Index jne ovat ilmaisia). Muiden tallenteiden katselu vaatii datatilauksen.  Datatilauksen kautta myös rajoittamaton tietueitten yhdistäminen on mahdollista. PremiumPlus-perhesivuston tilaajilla on etuoikeus hakea ja katsoa ilmaiseksi miljardista sukupuuprofiilista SuperSearchillä.  Muun tyyppiset tallenteet voivat silti tarvita datatilausta.

Mistä näen tilaukseni tilanteen?

Jos haluat tarkistaa perhesivustosi tai datatilauksen tilanteen, mukaan lukien ilmaisen koekäytön ja krediittipaketit, kirjaudu tilillesi, klikkaa näytön oikeassa ylänurkassa olevaa Tilit-linkkiä ja valitse Omat ostokseni.

Kuinka peruutan SuperSearch-tilaukseni?

Jos sinun pitää jostain syystä peruuttaa SuperSearch-tilauksesi, ota yhteyttä asiakastukeen ja edustaja avustaa sinua.

Mitä tarkoittaa SuperSearch-tilauksen automaattinen uusinta?

SuperSearch-tilaukset ovat jatkuvia palvelujäsenyyksiä. Kun tilaat palvelun, jäsenyytesi jatkuu automaattisesti ja sinulta veloitetaan valitsemasi tilaustyypin mukaisesti uusimishetkellä voimassa olevan tilaushinnan mukaan.

Voinko maksaa SuperSearch-tilauksen shekillä, maksuosoituksena tai tilinsiirrolla?

Kyllä, voit maksaa SuperSearch-tilauksen shekillä, maksuosoituksena tai tilinsiirrolla.

Miten voin ostaa SuperSearch-tilauksen?

Superserachin voi ostaa luottokortilla, tilinsiirrolla, shekillä, maksuosoituksena, puhelimella tai faxilla valuutansiirtäjän tai paikallisen pankin kautta.

Miten kirjaudun pois SuperSearchistä?

Klikkaa näytön oikeassa ylänurkassa olevaa Tilit-linkkiä ja Kirjaudu ulos.

Miten voin peruuttaa ilmaisen kokeilun?

Jos haluat peruttaa ilmaisen koekäytön, kirjaudu sisään ja klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Tili-linkkiä. Voit peruttaa ilmaisen koekäytön Omat ostokseni –sivulla.

Paljonko SuperSearch-tilaus maksaa?

SuperSearch-tilaus on edullinen.  Voit valita joko vuositilauksen tai krediittipaketin, jolloin maksat käytön mukaan. Tässä linkki tilaushintoihin.

Kuinka voin maksaa perhesivustoni laajentamisen?

Voit maksaa perhesivuston tai Family Tree Builder’in laajennuksen luottokortilla, shekillä tai sähköisellä siirrolla. Nämä valinnat löytyvät Sivustoasetuksista, jonne pääset perhesivuston oikean ylälaidan linkistä Tili ja sieltä valinta Sivustoasetukset. Maksut voidaan tehdä UDD; ERR tai GBP valuutoissa. Jos haluat selvittää paljonko se on omassa valuutassasi, niin käytä verkon valuuttamuunninta, saadaksesi viimeisimmät valuuttakurssit. Hae Googlella ”currency converter”

Mikä on perustilin kiintiö verkossa?

Jos olet perussivuston jäsen (ei maksava jäsen), puuhun liitettävien henkilöiden määrä on 250 ja muistitilaa on 250 MB. Tämä sisältää kaikki sukupuut sivustolla riippumatta siitä, onko ne luotu verkossa tai Family Tree Builder’lla ja julkaistu sivulle myöhemmin. Jos haluat laajentaa tiliäsi, avaa selaimessa MyHeritage.com ja varmista, että olet sisään kirjautuneena. Mene perhesivustollesi. Sivustollasi koti-lehdellä ylhäällä

Kuinka lopetan sähköposti uutiskirjeet?

Pysäyttääksesi uutiskirjeet perhesivustoltasi: Kirjaudu perhesivustollesi ja klikkaa valikkoa ’Sivustotili’ ruudun ylälaidan oikeasta laidasta. Valitse ’Omat valintani’. Valintojen kohdassa ’Uutiskirje’ näet valinnan jolla voit lopettaa uutiskirjeen perhesivustoltasi. Pysäyttääksesi tapahtumamuistutukset perhesivustoltasi: Kirjaudu perhesivustollesi ja klikkaa valikkoa ’Sivustotili’ ruudun ylälaidan oikeasta laidasta. Valitse ’Omat valintani’. Valintojena kohdassa ’Perhetapahtumamuistuttajat’ näet valinnan jolla voit lopettaa tapahtumamuistutukset perhesivustoltasi.

Mitä saan hankkiessani MyHeritage Premium Plus plan’in?

Hanki parasta mitä MyHeritages voi tarjota sukusivustollesi. Premium Plus sukusivuston tilaus tarjoaa lisäulottuvuuksia sukusivustellesi sekä monia vain Premium Plus – tilaajille tarkoitettuja lisäominaisuuksia. Kun korotat perhesivustosi tasolle MyHeritage Premium Plus plan: Voit liittää rajattoman määrän henkilöitä sivustosi sukupuuhun. Saat rajoittamattoman tilan käyttöösi perheesi valokuville, videoille ja dokumenteille. Saat nopeasti palvelevan sähköpostituen. Pääset lisäpiirteisiin Family Tree

Kuinka säästän talletustilaa perhesivustollani?

Kullakin perhesivustolla on tilarajoitus MyHeritagessa, joka vaihtelee riippuen tilitasosta: – Peruskäyttäjillä talletusraja on 250 MB – Premium käyttäjillä talletusraja on 500 MB – PremiumPlus käyttijällä on rajaton talletustila On useita tapoja jotka auttavat säästämään talletustilaa perhesivustollasi: 1. Tiedostotyypit: Pyri lataamaan valokuvat JPG ja GIF muodoissa, jotka ovat huomattavasti keveämpiä kuin muut tiedostotyypit kuten BMP. Useimmissa

Jos hankin maksullisen version suvulleni, pitääkö myös muiden suvun jäsenien maksaa?

Kun hankit korkeamman hintaluokan MyHeritagen on se juuri perhesivustolle. Laajennus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä enemmän henkilöitä puuhusi, antaa enemmän talletuskapasiteettia perhesivustollesi ja päästää sinut erityisiin vain Premium piirteisiin (suunitelmasi mukaan). Kaikki laajennetun sivuston jäsenet hyötyvät näistä eduista. Maksavan jäsenen etu muihin nähden on lisätuki, jonka saat MyHeritage tuki tiimiltä.  

Mitä saan hankkiessani MyHeritage Premium plan’in?

Edistä sukusivustosi kehittymistä hankkimalla erikoisominaisuuksia ylentämällä sukupuusi tilauksen Premium tasolle. Kun päivität yhden perhesivustoistasi MyHeritage Premiumiin: *  Sinulla voi olla online-sukupuussasi jopa 2500 henkilöä. *  Käytössäsi on laajennettu tallennustila perhekuville, videoille ja dokumenteille (500 Mt). *  Saat prioriteettituen ansioista nopeasti vastauksia kysymyksiisi. *  Saat käyttöösi Family Tree Builderin lisäominaisuuksia: Smart Match -yhdistämisen, kaikki yhdessä –

Kuinka poistan tilini MyHeritagesta?

Varoitus: Tilin poistaminen on pysyvä toimenpide eikä tietoja voida palauttaa takaisin! Jos haluat poistaa tilisi MyHeritagesta, seuraa alla olevia ohjeita: Varmista ensin, että olet kirjautunut MyHeritageen käyttäen omaa tiliäsi. Klikkaa sivun oikeassa ylänurkassa olevaa Tili-linkkiä ja valitse Tiliasetukset. Vieritä sivun alalaitaan ja klikkaa “Poista tilini”.

Kuinka paljon perhesivuston päivittäminen maksaa?

Sivustotililläsi voit laskea perhesivustosi päivittämisen tarkan hinnan. Löydät sivustotilisi, kun klikkaat sivun oikeassa yläkulmassa Tili ja valitset Sivustoasetukset. Klikkaa PÄIVITÄ-painiketta näytön oikeassa alakulmassa. Seuraa ohjeita askel askeleelta aivan, kuin olisit päivittämässä sivustoa valiten sinulle sopivan sopimuksen ja haluamasi keston. Sivusto laskee automaattisesti hinnan, joka huomioi kaikki mahdolliset voimassaolevat alennukset.