Takaisin

Kuinka poistan tilini MyHeritagesta?

Varoitus: Tilin poistaminen on pysyvä toimenpide eikä tietoja voida palauttaa takaisin! Jos haluat poistaa tilisi MyHeritagesta, seuraa alla olevia ohjeita: Varmista ensin, että olet kirjautunut MyHeritageen käyttäen omaa tiliäsi. Klikkaa sivun oikeassa ylänurkassa olevaa Tili-linkkiä ja valitse Tiliasetukset. Vieritä sivun alalaitaan ja klikkaa “Poista tilini”.