Takaisin

Miksi en löydä ‘Aikajana’n enkä ‘Aikakirja’n vaihtoehtoja?

‘Aikajana’ ja ‘Aikakirja’ on sijoitettu perhesivustosi “Tapahtumat” osioon. Perhesivustosi “Tapahtumat” osio pitää aktivoida että voit luoda ‘Aikajana’n tai ‘Aikakirjan’n. Varmistaaksesi, että “Tapahtumat” osio on aktivoitu, mene perhesivustolle ja klikkaa “Tili” ruudun oikeassa yläkulmassa. Valitse “Sivustoasetukaset”. Klikkaa “Sisältö”. Tarkasta, että “Tapahtumat” tarkistuslaatikossa on tikkaus ja “Tallenna”.

Miksi saan viestin “Lisää sisältöä” kun koetan tehdä ‘Aikakirjan’?

Aikakirja käyttää perhesivustosi valokuvia luodakseen visuaalisesti kauniin näkymän. Sivustosi valokuvat tulee merkitä siten, että ‘Aikakirja’n ohjelma tietää ketä sivuston valokuvat esittävät. Valokuvilla pitäisi olla myös päiväys. ‘Aikakirja’n luonti edellyttää vähintään kolme valokuvaa. Jos sinun tarvitsee merkitä tai päivätä enemmän valokuvia, niin me voimme luoda ‘Aikakirja’n puolestasi. Katso Valokuvat perhesivustollasi.

Miksi ‘Aikakirja’ ei sisällä haluaamaani sukulaista?

‘Aikakirja sisltää isovanhemmat, vanhemmat, aviopuolisot, lapset ja lastenlapset ainoastaan. ‘Aikakirja’ ei sisällä tätejä, setiä, serkkuja, veljenpoikia tai veljentyttäriä tai muita sukulaisia. Jos läheinen sukulainen ei sisälly ‘Aikakirja’an, varmista henkilön valokuvissa on merkinnät ja lisää päivämäärät valokuviin, niin että ne esiintyvät ‘Aikajana’lla tai ‘Aikakirja’ssa.

Mikä on Aikajana?

Aikajana näyttää koko perheesi historian yhtenä jatkumona. Se luetteloi tapahtumat kuten syntymät,avioliitot ja kuolemat. Aikajanalle lisätään myös valokuvia, videotiedostoja ja erikoistapahtumat. Mikäli perhesivustollasi on tapahtumapäivällä merkittyjä häävideoita ja valokuvia, voit nähdä ne aikajanalla. Aikajanassa on tarjolla eri tasoja: voit zoomata ulos näkymästä ja nähdä perhesi historian viime vuosisadan merkittävimmät tapahtumat: tai voit zoomatä lähemäksi määrättyä vuosikymmentä

Voinko tulostaa Aikajanan ja Aikakirjan?

Aikajana ja Aikakirja eivät ole tällä hetkellä tulostettavissa. Saatamme lisätä tämän option tulevaisuudessa.

Miksi joka puolella Aikajanaani ja Aikakirjaani on “näytteitä”?

Aikajana ja Aikakirja ovat Premium-ominaisuuksia.  Vain henkilöt, jotka ovat ostaneet tilin, voivat kunnolla käyttää Aikajana- ja Aikakirja-ominaisuuksia. Lisätietoja perhesivustosi päivittämisestä saat näistä FAQ-artikkeleista: Mitä saan MyHeritage Premium sopimuksella? Mitä saan MyHeritage Premium Plus sopimuksella?

Kuinka näytän kaikki sukupolvet aikajanalla?

Aikajana sisältää isovanhemmat, vamhemmat, sisrukset, lapset ja lapsenlapset ainoastaan. Se ei sisällä tätejä, setiä, veljenpoikia, veljen tyttäriä tai muita sukulaisia.

Voinko muokata Aikajanaa ja Aikakirjaa?

Aikajana ja Aikakirja luodaan automaattisesti käyttäen sukupuusi tapahtumia ja kuvia. Niitä ei voi suoraan muokata. Jos löydät virheen Aikajanasta tai Aikakirjasta, tarkista sukupuusi tiedot, jotta voit varmistua, että tiedot ovat tarkkoja. Kuvat tulevat mukaan Aikajanaan ja Aikakirjaan, jos niillä on päivämäärät. Lisää päivämäärät kaikkiin kuviisi varmistaaksesi sen, että ne tulevat mukaan Aikajanaasi ja Aikakirjaasi.

Mikä on Aikajana?

Aikajana  on virtuaalinen valokuva-albumi, joka on lisätty automaattisesti jokaisen jäsenen omaan sukupuuhun. Aikajana käyttää avaintiedot sukupuuhun valitutista henkilöstä ja ​​hänen lähimmistäsukulaisista. Se käyttää sukupuun kuvia luodakseen rikkaan visuaalisen näytön. Se on loistava tapa kiteyttää tärkeimmät tiedot ja valokuvat läheisistäsi ja rakkaistasi perheessäsi. Tämä on nopea katsaus aikajanan ominaisuuksista: Ilmoitus – Aikajana tarvitsee päivämäärän. Saadaksesi rikkaamman