Takaisin

Kuinka voin palauttaa varmistuskopion varmistus palvelusta?

Kun uusi varmistustietue luodaan, saat sähköpostin jossa on linkki jolla voi noutaa tietyn puun tietyltä sivulta.
Linkki on myös saatavilla perhesivustoltasi Sukupuu > Varmuuskopipointi sivulta löydät kuvauksen varmistustiedostosta, sen koosta ja ohjeet varmistuksen lataamisesta ja sen käytöstä puun palauttamiseksi.

Family Tree Builder puun palautus
Varmistustiedostolla on .ZIP tyyppi. Lataa se ensin tietokoneellesi. Avaa sitten Family Tree Builder ja mene Tiedosto > Hallinnoi Projekteja > Paketin tuonti. Hae juuri ladattu .ZIP tiedosto ja ja vie se Family Tree Builder’iin.

Jos Family Tree Builder’issa on jo toinen puun versio (esimerkiksi, edellinen versio samasta puusta), puutiedosto nimetään uudelleen. Varmistuksen tuonti Family Tree Builder’iin ei päällekirjoita sukupuun esiintyvää versioa.

Nettipuun palautus

Varmistustiedosto on GEDCOM tiedosto .GED tunnisteella. Voit ladata sen tietokoneellesi. Kaikki puun kuvat ovat linkitettynä GEDCOM tiedostossa ja noudetaan samalla kun palautat puusi. Voit tuoda GEDCOM tiedoston takaisin nettisivustollesi tai Family Tree Builder ohjrlmaan.

Tuodaksesi tiedoston sivustollesi, mene Sukupuu välilehdell sivullasi, ja käytä ‘Tuo GEDCOM’ valintaa.

Jos perhesivustollasi on jo toinen puun versio, silloin puu kaksinkertaistuu (duplikoituu) perhesivustollasi. GEDCOMin tuonti ei korvaa mitään olevaa puuta perhesivustollasi. Prosessi kaksinkertaistaa myös kuvat mikäli perhesivusto sisältää vielä samat kuvat.

Ryhmät: Varmuuskopio
Löytyy myös täältä: