Miten luo uuden perhesivuston Family Tree Builderssa?

Luodaksesi uuden perhesivustoprojektin Family Tree Builderissa, toimi seuraavasti:

1. Napsauta päätyökalurivistä painiketta “Uusi”

1 - Kennedy Family Site

Tai, napsauta ylävalikosta ‘Tiedosto’ ja valitse luettelosta ‘Uusi projekti’:

2 - Kennedy Family Site

2. Kirjoita uuden projektisi nimen ja napasauta “Seuraava”.
3 - Kennedy Family Site

3. Valitse haluatko uuden projektin automaattisesti synkronoitavaksi yhden perhesivustosi kanssa, ja valitse sivusto listalta. Napsauta “Seuraava” kun olet valmis jatkamaan.

4 - Kennedy Family Site
4. Seuraavassa ikkunassa voit valita ensisjaisen datakielen projektillesi ja mikäli haluat, sen toissijaisen kielen. Napsauta “Seuraava” kun olet valmis jatkamaan.

5 - Kennedy Family Site

5. Siinä kaikki! Napsauta ‘Valmis’  aloittaaksesi työskentelyn uuden projektisi parissa.

6 - Kennedy Family Site