Kuinka voin lisätä adoptoidun lapsen online perhesivustolla?

Jos lisäsit lapselle luonnolliset vanhemmat, ja nyt haluat lisätä adoptiovanhemmat myös, sinun pitää ensin erottaa lapsi hänen luonnollisista vanhemmistaan, ja sitten lisätä adoptiovanhemmat ja merkitä heidät “adotio”, ja sitten liittää lapsi takaisin luonnollisiin vanhempiin.

Tätä varten etene seuraavin askelin:

1. Avaa lapsen kortti ja klikkaa “Asetukset” > ‘Poista yhteys’.

1 - Testing Web Site

Valitse  ‘Poista yhteys vanhemmista’. Klikkaa ‘OK’.

2. Sitten avaa henkilön kortti ja lisää uudet vahemmat. Eteen voi tulla kaksi tilannetta:

a). Siinä tapauksessa, että lapsi on adoptoitu sellaisten henkilöiden toimesta, jotka eivät ole sukua hänen biologiselle perheelleensä, sinun pitää lisätä lapselle uudet vanhemmat:

Klikkaa  ‘+’ -merkkiä lapsen kortissa ja valitse ‘Lisää isä’ ja ‘Lisää äiti’. Kirjoita heidän nimensä ja tallenna.

2 - Testing Web Site

Klikkaa nyt lapsen korttia ja klikkaa ‘Katso profiilia’ avataksesi profiilisivun.

Klikkaa ‘Muokkaa profiilia’  ja valitse ‘Perhe’.

3 - Testing Web Site

Avautuvassa ‘ Suhde vanhempiin’ valikossa’, valitse ‘Adoptiolapsi’:

4 - Testing Web Site

Tallenna muutokset.

Mene sitten takaisin sukupuu kuvaan, valitse lapsen kortti ja klikkaa ‘Asetukset’ > “Yhdistä olemassa olevaan henkilöön” > “Yhdistä  X vanhempaan”.

5 - Testing Web Site

Ala kirjoittamaan vanhempien niniä, valitse oikea henkilö ja tallenna.

Nyt lapsi on liitetty sekä luonnollisiin vanhempiinsa että adoptio vanhempiinsa.

b). Siinä tapauksessa, että lapsi on adoptoitu henkilölle, jonka olet jo sisällyttänyt sukupuuhun (vanhempien sukulainen), sinun pitää yhdistää lapsi hänen adoptio vahempiinsa, jotka ovat jo sukupuussa (eikä heitä tarvitse lisätä uudestaan):

Kun olet erottanut lapsen luonnollisista vanhemmista, klikkaa lapsen korttia ja valitse ‘Asetukset’  > ‘Yhdistä olemassa olevaan henkilöön’. Valitse ‘Yhdista vanhempiin’, ja aloita kirjoittamaan yhden adoptiovanhemman nimeä.

Valitse oika nimi ja tallenna. Nyt lapsi on yhdistetty adoptiovanhempiinsa.

Sitten sinun pitää edetä yllä kuvatuin askelin ja merkitä uudet vanhemmat ‘Adotio’ ja sen jälkeen yhdistää lapsi takaisin luonnollisiin vanhempiinsa.

Ryhmät: Perhesivusto, Sukupuu