Kuinka lisään perheenjäseniä sukupuuhun Family Tree Builderissa?

Jos rakennat sukupuutasi suoraan MyHeritage.com:n verkkosivustossa, lue seuraava artikkeli:Kuinka lisään perheenjäseniä on-line perhesivustolle?
On useita tapoja lisätä henkilöitä Family Tree Builderissa.  Huomaa korostetut alueet alla olevassa kuvassa:
Click to view photo in full size
1. Käytä Lisää henkilö nappia sukupuukuvat vasemmassa yläkulmassa.
2. Klikkaa henkilön kortin yläpuolella olevaa tyhjää korttia (Lisää isä / Lisää äiti).
3. Klikkaa Lisää poika tai Lisää tyttö linkkiä, joka on perhe ryhmässä vanhempien ja lasten välissä.
4. Klikkaa Muokkaa tai Oikea-klikkaus henkilön kortissa ja valitse avautuvasta ikkunasta joko Vanhemmat, Puolisot tai Lapset valikosta  ja lisää haluttu sukulainen.

Ryhmät: Aloitusopas, Family Tree Builder