Kuinka tulostan koko online sukupuuni yhdelle sivulle?

Jos rakennat sukupuutasi Family Tree Builderillä, lue tama ohje: Kuinka tulostan koko sukupuuni yhdelle sivulle Family Tree Builderissa?

Jos haluat tulostaa koko sukupuun, käytä Kaikki-yhdessä –kaaviota.

Kirjaudu perheesi sivustoon ja klikkaa Sukupuu > Kaaviot & kirjat.

Valitse Kaikki-yhdessä –kaavio.

Valitse Painomenetelmistä Yksi sivu tai Useita sivuja (Valitse Yksi sivu, jos aiot tulostaa kaavion ammattimaisesti).

Valitse lähtöhenkilö, jonka ympärille kaavio rakentuu.

Käytä ”Mukaan otettava sisältö” ja “Kaavion tyyli” vaihtoehtoja muuttaaksesi kirjasintyyppejä, värejä, tietojen määrää jne.

Muista valita vaihtoehto “Näytä kaikki sukupolvet” kaavioosi.

Klikkaa Luo kaavio -painiketta.

Kun kaavio on valmis, saat sähköpostiviestin. Siinä on linkki, josta voit ladata kaavion PDF-tiedoston.

Kaavio tulee myös Kaaviot & Kirjat –sivullesi, jos tarvitset sitä myöhemmin uudelleen.

Ryhmät: Perhesivusto