Takaisin

Jos minulla on Family Tree Builder, miksi en voi muokata puutani online?

Syy siihen, miksi et voi muokata puutasi, voi johtua eroista eri tyyppisten puiden välillä, joita sinulla voi olla verkossa.

Perhesivustolla voi olla kolmenlaisia puita; Web-puu, joka on luotu online, puu, joka on tuotu perhesivustolle GEDCOM-tiedostona tai puu, joka on luotu Family Tree Builderilla ja julkaistu perhesivustolle.

Kun luot sukupuun Family Tree Builderissa ja julkaiset sen perhesivustolle, ET VOI muokata puuta sivustolla. Jos rakensit puusi Family Tree Builderissa ja haluaisit tehdä puuhun muutoksia, muokkaa puutasi Family Tree Builderissa ja julkaise sen jälkeen uudelleen perhesivustolle. Tämä päivittää aiemmin julkaistun puun (samalla nimellä olevan) sivustollasi.

Ryhmät: Family Tree Builder, GEDCOM, Perhesivusto
Löytyy myös täältä: