MyHeritage DNA Terveys
$199‎
+ toimitus

Kantajastatusraportit

Saat tietoja 42 sairaudesta, mukaan lukien 23 kantajastatusraporttia

$199‎
+ toimitus

Mitä tietoja saan kantajastatusraporteista?

Kantajastatusraporteistasi selviää, oletko tiettyjen sairauksien kantaja. Jos sinä ja kumppanisi olette molemmat saman sairauden kantajia, lapsillanne on riski sairastua kyseiseen tautiin. Suosittelemme geneettistä testausta perhesuunnittelussa, jotta voitte tiedostaa riskit siinä tapauksessa, että kumpikin on saman geneettisen häiriön kantaja.

Saat kantajastatusraportit 23 sairaudesta
 • Kystinen fibroosi
 • Tay-Sachs
 • Fanconin anemia
 • Perinnöllinen dysautonomia
 • Sirppisoluanemia
 • Gaucherin tauti
 • Nonsyndrominen kuulon menetys
 • Niemann-Pickin oireyhtymä
Näyte

Kantajastatus ja perhesuunnittelu

Kun kaksi saman perinnöllisen sairauden kantajaa saavat lapsen, on hänellä 25 % todennäköisyys periä molemmilta vanhemmilta riskin aiheuttava geenimuunnos ja sairastua kyseiseen sairauteen. Puolessa tapauksista lapsi perii vain yhden kopion muunnoksesta ja hänestä tulee myös kantaja. Ennen lapsen siittämistä henkilöt, jotka ovat kantajia ja suunnittelevat lasten saamista, saattavat haluta konsultoida perinnöllisyyslääkäriä tai muuta terveydenhuoltopalveluiden tarjoajaa riskien hallitsemiseksi. Kantajien biologiset lähisukulaiset saattaisivat myös haluta harkita kantajageenien testausta.

Olet hyvissä käsissä
Testi sisältää riippumattoman lääkärinarvion. Ennen testiä sinun on vastattava terveyshistoriaasi koskevaan kyselylomakkeeseen. Lääkäri käy vastauksesi läpi luottamuksellisesti. Tulostesi saamisen jälkeen PWNHealthin kliininen tiimi käy läpi raporttisi ja määrittää, olisiko geneettistä neuvontaa syytä harkita. Jos geneettinen neuvonta on suositeltavaa, se sisältyy PWNHealthin palveluihin.
Teknologiamme ja standardimme

Analysoimme DNA:tasi kehittyneellä teknologialla — räätälöidyllä Global Screening Array -sirulla, jossa on satoja tuhansia strategisesti sijoitettuja antureita, jotka havaitsevat eniten geneettistä vaihtelua. Uusi siru antaa meille tulevaisuudessa joustavuutta lisätä uusien sairauksien raportteja ilman uusien näytteiden keräämistä.

Yksityisyys

Yksityisyytesi ja tietojesi suojaaminen ovat ensisijainen prioriteettimme. DNA-analyysit tehdään CLIA-sertifioidussa, CAP-akkreditoidussa laboratoriossa Yhdysvalloissa. Näin varmistamme, että tietojesi käsittely ja säilytys on suojattua ja ammattimaista. DNA-tietosi suojataan käyttämällä useamman tason salausta ja niitä säilytetään suojatuilla palvelimilla.

Geneettiseltä syrjinnältä suojaava Yhdysvaltain GINA-laki suojaa sinua perinnöllisyystiedoistasi johtuvalta työnantajien ja vakuutusyhtiöiden syrjinnältä.
 • Omistat omat tietosi ja voit poistaa ne pysyvästi milloin tahansa.
 • Emme koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Raporttisi luovutetaan PWNHealthille, jotta lääkäri voi valvoa testiäsi.
 • Olemme ainoa DNA-yritys, joka lupaa olla antamatta tietojasi vakuutusyhtiöille.
Muistutukset

Terveysraporttisi eivät kerro sinulle, onko sinulla, ilmeneekö sinulla jatkossa tai siirrätkö jonkun sairauden.

Nämä raportit eivät sisällä kaikkia muunnoksia eivätkä kaikkia sairauksia. Siksi on mahdollista, että jonkin tason kantajan riski on silti olemassa, vaikka sairauden lisääntyneen riskin aiheuttavaa muutosta ei havaittaisikaan.

Jos sinulla tai perheessäsi on jokin tässä mainituista perinnöllisistä sairauksista, suosittelemme keskustelemaan kattavasta seulonnasta terveydenhuoltopalveluiden tarjoajasi kanssa.