Voimaannu

Ota selville, mitä yksinkertainen poskipyyhkäisytesti kertoo sinusta
DNA-pakkaus
Saat selville etnisen alkuperäsi ja löydät jaetun DNA:n avulla sukulaisia, joista sinulla ei aiemmin ollut aavistustakaan
Lue lisää
Vain$49‎
$79‎
+ toimitus
Lue lisää
Terveyspakkaus
Selvitä etninen alkuperäsi, löydä sukulaisia ja ota selvää 42 yksityiskohtaisesta raportista, kuinka geenisi voivat vaikuttaa terveyteesi
Lue lisää
Vain$99‎
$199‎
+ toimitus
Lue lisääTärkeää tietoa
DNA-pakkaus
Vain$49‎
$79‎
+ toimitus
Terveyspakkaus
Vain$99‎
$199‎
+ toimitus

Mikä pakkaus sopii sinulle?

DNA-pakkaus
Terveyspakkaus

Etnisyysarvio

Ota selvää, mitkä osuudet DNA:stasi tulevat 42 etniseltä alueelta

DNA-osumat

Löydä yhteisen DNA:n perusteella uusia sukulaisia, ja ota heihin yhteyttä yhteistyön merkeissä

Raportit geneettisestä riskistä

Selvitä geneettinen riskisi sairastua 19 perinnölliseen sairauteen*

Kantajastatusraportit

Selvitä todennäköisyys sille, että siirrät seuraavalle sukupolvelle 23 perinnöllistä sairautta

*Tauteja, kuten sydänsairaus, rintasyöpä ja 2-tyypin diabetes koskevat polygeeniset riskiraportit ovat saatavilla vain pääosin eurooppalaista alkuperää oleville henkilöille.
Vain$49‎
$79‎
+ toimitus
Lue lisää
Vain$99‎
$199‎
+ toimitus
Lue lisää

Yksityisyys

Yksityisyytesi ja tietojesi suojaaminen ovat ensisijainen prioriteettimme. DNA-analyysit tehdään CLIA-sertifioidussa, CAP-akkreditoidussa laboratoriossa Yhdysvalloissa. Näin varmistamme, että tietojesi käsittely ja säilytys on suojattua ja ammattimaista. DNA-tietosi suojataan käyttämällä useamman tason salausta ja niitä säilytetään suojatuilla palvelimilla. Lääkäri tarkistaa kaikki tulokset luottamuksellisesti osana raporttiesi valmistelua. Näin varmistamme palvelun parhaan mahdollisen laadun.
  • Omistat omat tietosi ja voit poistaa ne pysyvästi milloin tahansa.
  • Emme koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi.
  • Olemme ainoa DNA-yritys, joka lupaa olla antamatta tietojasi vakuutusyhtiöille. Raporttisi luovutetaan PWNHealthille, jotta lääkäri voi valvoa testiäsi.

DNA-pakkaus

Vain$49‎
$79‎
+ toimitus
Lue lisää

Terveyspakkaus

Vain$99‎
$199‎
+ toimitus
Lue lisää

FAQ

Mitä eroa on eri MyHeritage DNA -pakkauksilla?
Saat molemmista pakkauksista etnisyysarvion ja DNA-osumat, joista saat uutta ja jännittävää tietoa suvustasi ja etnisestä alkuperästäsi. MyHeritage DNA Terveys lisää testiin kokonaan uuden ulottuvuuden, ja antaa sinulle tietoa geneettisestä riskistäsi sairastua tiettyihin perinnöllisiin sairauksiin tai siirtää niitä seuraavalle sukupolvelle. Nämä arvokkaat tiedot voivat voimaannuttaa sinua ja perhettäsi keskustelemaan terveydenhoidon palveluntarjoajanne kanssa terveytenne parantamistavoista ja terveitä elintapoja edistävistä valinnoista.
Mitä tietoja voin saada selville MyHeritage DNA Terveyden avulla?
Kuka voi tehdä MyHeritage DNA -testin?
Pitäisikö muut perheenjäseneni myös testata?
Sisältyykö MyHeritage DNA Terveyteen lääkärin arvio ja perinnöllisyysneuvonta?
Kuinka kauan tulosten saaminen kestää?
Pidetäänkö geneettiset tietoni ja henkilötietoni salassa?
Kehen voin ottaa yhteyttä, jos minulla on kysyttävää?
Mikä yhdistää DNA-tietoja ja sukupuita?

Tärkeää tietoa

Tämä testi kuvaa geneettistä riskiäsi sairastua tiettyihin sairauksiin. Se ei kerro, onko sinulla tietty sairaus eikä sairastutko siihen.

Me analysoimme ainoastaan joitakin kuhunkin sairauteen liittyviä geenimuunnoksia. On mahdollista, että sinulla on geenimuunnos, jota emme tällä hetkellä analysoi osana terveyspalveluamme.

Polygeeniset riskiraportit ovat tällä hetkellä saatavana vain eurooppalaisten henkilöiden jälkeläisille, koska näiden raporttien laatimiseen käytettävät tiedot perustuvat eurooppalaista alkuperää oleviin henkilöihin.
Vastaavasti jotkut muut raportit ovat relevantimpia tiettyihin etnisyyteen kuuluville ihmisille.

Riskitasoosi vaikuttavat DNA:si lisäksi ympäristötekijät ja elämäntavat. Tämä testi määrittää ainoastaan geneettisen riskisi eikä se kuvaa yleistä riskiäsi sairastua perinnölliseen sairauteen tai siirtää se lapsillesi.

Tietyt sairaudet voidaan jättää pois terveysraporteistasi oman tai perheesi terveyshistorian perusteella. Koska tässä testissä tutkitaan vain tiettyjä sairauteen liittyviä geenivariaatioita, sairauden esiintyminen sinulla tai perheessäsi saattaa edellyttää perusteellisempaa testausta. Jos tietyt raportit on jätetty pois, sinun tulisi keskustella geneettisen neuvojan tai terveydenhuoltopalvelujen tarjoajasi kanssa soveltuvasta testauksesta.

PWNHealthin laillistetut lääkärit noudattavat tiukkoja standardeja niin, että tämän testin soveltuvuus juuri sinulle varmistuu. Yhdysvalloissa jokaisen MyHeritage DNA Terveystestipyynnön (vain terveys) arvioi ja tarvittaessa hyväksyy PWNHealthin riippumaton lääkäri ja geneettinen neuvoja.