Saavutettavuusseloste

Meille on hyvin tärkeää tarjota tasavertaisia palveluja kaikille henkilöille, poikkeuksetta, mukaan lukien vammaiset asiakkaat.

Olemme käyttäneet verkkosivustoomme paljon aikaa ja resursseja, jotta mahdollisimman moni ihminen pystyy käyttämään sitä vaivattomasti ja mukavasti ja jotta vammaiset henkilöt saavuttavat sivuston helpommin. Verkkosivusto on saavutettavissa käyttämällä A-Web-ohjelmistoa (tämän jälkeen: “ohjelmisto”), jonka avulla tarjoamme saavutettavaa sisältöä verkkosivujemme vierailijoille aina kun se on mahdollista.

Useimmat verkkosivustomme sivut täyttävät AA-tason saavutettavuusvaatimukset. Tulee kuitenkin huomata, että vaikka olemme pyrkineet tekemään kaikki verkkosivustomme sivut saavutettaviksi, joillakin sivuston alueilla tai toiminnoilla ei vielä ole saavutettavuutta. Verkkosivuston saavutettavuus on yhteensopiva seuraavien verkkoselainten kanssa:

 • Internet Explorer 7/8/9/10/11
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari

Miten verkkosivustomme saavutettavuus toimii?

Verkkosivustolla on saavutettavuus-valikko. Saavutettavuus-painikkeisiin pääsee napsauttamalla valikkoa tai käyttämällä hiiren painikkeita tai navigoimalla sarkainnäppäimellä. Valikon voi sulkea napsauttamalla “Suljeβ€-näppäintä tai “Esc”-näppäintä näppäimistöllä tai napsauttamalla sitä hiirellä.

Miten verkkosivustoa selataan?

Sarkainnäppäintä käytetään verkkosivustolla eteenpäin liikkumiseen. Sarkainnäppäin+vaihtonäppäin -yhdistelmää käytetään verkkosivustolla taaksepäin liikkumiseen.
Verkkosivustomme tukee Windows- ja MAC OS X -käyttöjärjestelmien NVDA-näytönlukijoita.
Värikontrastin vaihtaminen: taustakontrastia voi muuttaa vaaleammaksi tai tummemmaksi.
Kirjasinkokoa ja -mallia voi vaihtaa: kirjasinkokoa voi suurentaa tai pienentää. Kirjasinmalli tullaan muuttamaan Arieliksi, jotta lukukokemus on miellyttävämpi.
Navigointi sisältöalueille: verkkosivustollamme voi siirtyä sisältöalueelle. Verkkosivusto on jaettu pääsisältöalueisiin. Pääsisältöalueelle voi siirtyä suoraan sivun yläosasta. Enter-näppäintä painamalla siirrytään sisältöalueelle. Mahdollisuus siirtyä takaisin sivun yläosaan esitetään sivun alaosassa, alatunnisteen yläpuolella.
Lomakkeet: tarjoamme laajan tuen, jotta yhteydenottolomakkeet ovat saavutettavia, käyttöehtojen mukaisesti.
Yhteensopivuus avustavien teknologioiden kanssa. Esimerkiksi: tuki virheilmoitukselle näytönlukijan lue ääneen -toiminnossa.
Avustavien teknologioiden tuki: laaja tuki avustaville teknologioille käyttämällä ARIA-määritteitä.
“Keskeytä saavutettavuus” -näppäin ja palaa vakionäyttötilaan.

Saavutettava asiakaspalvelu

 • Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeen käyttämällä muita käytettävissä olevia menetelmiä:
  Lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen support@myheritage.com
  Lähetä viesti postitse osoitteeseen MyHeritage Ltd. 3 Ariel Sharon St. Or Yehuda.

Tilojen esteettömyysjärjestelyt

Yrityksemme ei tarjoa julkisia vastaanottopalveluja; yrityksen tilat ovat kuitenkin esteettömiä ja ne ovat lakien ja määräysten mukaiset. Meihin voi ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme digitaalisten kanavien ja puhelinpalvelukeskuksemme kautta.
Alla on annettu olemassa olevat yrityksemme toimitilojen esteettömyysjärjestelyt osoitteessa 3 Ariel Sharon St. Or Yehuda:

 • Vammaisille osoitettuja pysäköintipaikkoja on yritystä vastapäätä olevalla pysäköintialueella ;
 • Jatkuva kulkureitti pysäköintialueelta sisäänkäynnin läpi yrityksen toimitiloihin neljännessä kerroksessa (mukaan lukien esteettömät hissit);
 • Yrityksen toimitiloissa on esteettömät, vammaisille tarkoitetut kylpyhuoneet ;
 • Tunniste- ja suuntakyltit on asennettu;
 • Vammaisten henkilöiden palvelueläinten sisäänpääsy yrityksen tiloihin on sallittu.

Meihin voi ottaa yhteyttä pyyntöjen, virheiden tai ehdotusten osalta

Tällä hetkellä emme ole tietoisia saavutettavuusongelmista verkkosivustollamme. Jos saavutettavuuden suhteen kohdataan minkäänlaisia ongelmia, olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Teemme kaikkemme löytääksemme sopivan ratkaisun ja ratkaisemme ongelmat mahdollisimman nopeasti. Pyrimme pitämään verkkosivuston parhaassa mahdollisessa kunnossa. Mahdollisissa saavutettavuusongelmissa verkkosivustollamme pyydämme ottamaan yhteyttä saavutettavuuskoordinaattoriimme, jotta voimme ratkaista ongelman parhaalla mahdollisella tavalla. Pyydämme liittämään mukaan mahdollisimman paljon yksityiskohtia: ongelman tai virheen kuvaus; mitä toimintoa yritettiin; mitä sivua selattiin; mitä selainta ja selainversiota käytettiin; käyttöjärjestelmän tiedot; avustavan teknologian tyyppi (jos sellaista käytettiin).

Saavutettavuuskoordinaattori

Jos sinulla on kysyttävää tai pyyntöjä koskien verkkosivustomme ja palvelujemme esteettömyyttä, ota yhteyttä yrityksemme esteettömyyskoordinaattoriin, Alon Ehrenfeldin, sähköpostitse osoitteeseen: accessibility@myheritage.com. Esteettömyyskoordinaattori työskentelee toimistossamme osoitteessa: Ariel Sharon Blvd. 3, Or Yehuda, Israel